Twee reizende sterren vanuit Gasthuisberg ... Menno en Andreas, twee leeuwen nu vereeuwigd!

Twee reizende sterren vanuit Gasthuisberg… Menno, je afscheid was mooi en pakkend … er waren zovele sympathisanten, vrienden en familie …. Zelfs de verpleging en de dokter waren aanwezig! Het viel me op dat een groot deel van de mensen “Groen” droegen … wauw wat een kleur!  … de kleur van het leven zoals we je altijd zullen herinneren. Ikzelf droeg een wit hemd als teken van hoop dat je al die kleine dappere sterren daarboven de groeten doet en als grote gast een oogje in het zeil houdt …  Waak over je ouders en je vrienden … ze zullen je missen!

 

Andreas, jou kende ik niet persoonlijk ... er was dan ook weinig kans toe! Ik hoorde dat je 2,5 jaar was ....

 

Menno en Andreas, twee leeuwen nu vereeuwigd! Goede reis.

Reactie schrijven

Commentaren: 0