Mooi! Het Basis OndersteuningsBudget of #BOBkomt eraan, na de volwassenen in 2016, nu ook voor #minderjarigen vanaf september. 

Personen met een #handicap in #vlaanderenkrijgen dan een ruggesteun om extra kosten te dekken. Deze keer vergeten ze de jongeren en kinderen niet. Lees wel via de link de voorwaarden na. 

Dank Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheidouders hebben dit zeker nodig!! 

http://www.vlaamsesocialebescherming.be/nl/basisondersteuningsbudget-voor-personen-met-een-handicap


Voorbeelden Individuele projecten zorgkindjes

Wil je als service club, individueel persoon, groep, bedrijf helpen? Vraag ons zeker hoe we samen gezinnen kunnen ondersteunen.


Freedom: Wij vonden ondertussen een woning voor Freedom uit Mechelen. Daarnaast konden we dankzij Daisy Kuiten; vrijwilliger en zorgmeter van het gezin ook een nieuwe inrichting voorzien. 

Opgeloste zorg: We zoeken dringend een woning in het Mechelse voor een gezin waarvan het kindje, Freedom High Risk leukemie kreeg in Augustus. Ze wonen in een appartement met 2 slaapkamers met 7 personen (5 kindjes 2 volw). Het appartement is ondermaats geïsoleerd en gevaarlijk voor Freedom.

 

Als Freedom ziek wordt omwille van schimmel of een broer/zus die ziek is dan zijn ze verplicht om naar het ziekenhuis te gaan, bovendien is schimmel op de longen bij Freedom dodelijk. 

 

Heb je een oplossing? Contacteer: Coaching@onssteentje.be


!! Wij zijn op zoek naar mobilhomes en degelijke bruikleenwagens

(OM DE OUDERS DICHT BIJ HET KIND TE LATEN SLAPEN)


VOOR - NA FOTO'S VERNIEUWEN BADKAMER

Individuele zorgen van ouders vanuit de behoefteanalyse. We zoeken sponsors en samenwerkingen om deze problemen op te lossen. 

 

Foto's huidig project: Hayley heeft Kanker, alles moet dus zeer proper en net zijn. De badkamer bij hen thuis is levensgevaarlijk en dit moeten we zo snel mogelijk oplossen. Erwin van "Comfortabel Wonen" heeft dit project in handen genomen. 

 

                                                                                                                  Meer info contact: info@comfortabelwonen.be

                                                                                                                  Tel: 0496 99 41 57

Het resultaat is verbluffend!!! Dankzij sponsors en sympathisanten konden we voor een budget van 2300 euro de gevaarlijke badkamer volledig vernieuwen en omtoveren tot een veilige badruimte.