UW ACTIE MAAKT HET VERSCHIL!

 

Ook in 2017 wordt de week voor Kerstmis de Warmste Week. #mfl2017

In 2015 werd er tijdens Music For Life meer dan 7 765,24 euro ingezameld voor ondersteuning van kinderen met een levensbedreigende ziekte via Ons Steentje. We lanceerden toen een oproep om het in 2016 nóg beter te doen.

 

Met enorm veel dankbaarheid en grote trots hebben wij kunnen melden dat er in 2016 maar liefst meer dan 15 000 euro ingezameld werd door jullie toppers!

 

We kunnen niet beschrijven hoe fantastisch dat voelt... Jullie hebben niet alleen onze oproep om beter te doen gehoord, jullie hebben het ingezamelde bedrag eenvoudigweg meer dan verdubbeld met meer dan 9 acties!

Durven we hopen op een nóg grotere opbrengst voor 2017? Gaan we voor de kaap van 35,000 euro? Als jullie op tijd beginnen plannen maken voor leuke initiatieven, moet dat zeker lukken!

 

Registreer jouw actie

Registreer nu je actie  via dewarmsteweek.be. Wij zijn alvast enorm dankbaar voor jullie steun! #MFL2017 #musicforlife #onssteentje 

 

Als je vragen hebt rond je idee voor een actie, dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht via info@onssteentje.be

 

Wanneer?

Wij kijken nu al uit naar Music For Life van 18 tot en met 24 december 2017,  het wordt ongetwijfeld weer de Warmste Week van het jaar!

Waar?

De twaalfde editie van Music For Life zal plaatsvinden in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Nog vragen?

Heel wat vragen en antwoorden over De Warmste Week en Music For Life vind je hier terug.