Dank aan vorige sponsors via Music for life

UW ACTIE MAAKT HET VERSCHIL!

 

Ook in 201ç wordt de week voor Kerstmis de Warmste Week. #mfl2019

Met ons nieuwe project: #natuurlijkhelen (op domein stokershorst "InnEssence") halen we de natuur terug, naar de essentie van ons zijn... maar ook gezonde voeding en een fijne leuke speeltijd voor de gezinnen die te maken krijgen met ziekte. Tot slot geloven wij dat stress en een ongezonde levensstijl mee aan de basis liggen van ziekte. 

==> steun je dit? Organiseer dan zeker een actie TVV Ons Steentje tijdens de warmste week Music For Life. 

 

We kunnen niet beschrijven hoe fantastisch dat voelt... Jullie hebben niet alleen onze oproep om beter te doen gehoord, jullie hebben het ingezamelde bedrag eenvoudigweg meer dan verdubbeld met meer dan 9 acties!

Durven we hopen op een nóg grotere opbrengst voor 2019? Gaan we voor de kaap van 35,000 euro? Als jullie op tijd beginnen plannen maken voor leuke initiatieven, moet dat zeker lukken!

 

Registreer jouw actie

Registreer nu je actie  via dewarmsteweek.be. Wij zijn alvast enorm dankbaar voor jullie steun! #MFL2017 #musicforlife #onssteentje 

 

Als je vragen hebt rond je idee voor een actie, dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht via +32497106169 of Pieter@onssteentje.be

 

Wanneer?

Wij kijken nu al uit naar Music For Life van 18 tot en met 24 december 2019,  het wordt ongetwijfeld weer de Warmste Week van het jaar!

Waar?

Overal waar jij ze naartoe brengt :) hopelijk in de harten van de gezinnen en de kinderen. 

Nog vragen?

Heel wat vragen en antwoorden over De Warmste Week en Music For Life vind je hier terug.