OP NAAR EEN NATIONAAL VANGNET VAN EN VOOR OUDERS VAN ERNSTIG ZIEKE KINDEREN

PARTNERS


Boekhoudkantoor Amin plus onder leiding van Rein... Wij danken jullie enorm voor de dienstverlening die jullie de vzw geven. 

Dankzij jullie voelen wij dat we bergen kunnen verzetten!!!

http://www.admin-plus.be/Voor onze verzekeringen kunnen we terecht bij Zakenkantoor Vingerhoets. Hun kantoor is gelegen in Lint en we zijn zeer tevreden over de service!

Website: http://www.verzekeringenvingerhoets.be/index.phpErwin maakt van je huis je thuis. Hij en zijn firma bewijzen zich bij onze gezinnen om op een zo goedkoop mogelijke manier aanpassingen te doen in het belang van het kind. 

Website:  http://www.comfortabelwonen.be/index.htmlWe vermelden graag de Jomaco - Evercool groep! Mario de zaakvoerder draagt zijn steen bij op elke mogelijke manier... zelfs als vrijwillige chauffeur voor "ons steentje" om kindjes van en naar het ziekenhuis te brengen. Een ongelooflijke dank u! Bekijk zeker hun website en heb je drinkbaar water nodig binnen je bedrijf?

Website: http://www.jomaco-evercool.be/Crowne Plaza steunt ons met het beschikbaar stellen van vergaderzalen en/of feestzaal. Verder laten ze gezinnen overnachten bij evenementen.

Website: http://www.crowneplazaMet Stefan Vranckx lanceren we het project Muse. Dit is een digitale service die extra gepersonaliseerde muzikale ondersteuning/motivatie levert tijdens het behandelingstraject van kinderen met een levensbedreigende ziekte.Geeft ons een mooie korting om Strider loopfietsjes in de ziekenhuizen en aan de kindjes te schenken. Dit is immers de ideale manier om hun beentjes sterk te houden, evenwicht te trainen en hen te helpen bij de moeilijke ontwikkeling. 

Website: http://www.striderloopfiets.be/ Maatwerk geeft ons een mooie korting als we bepaalde materialen via hen bestellen. Ze maken alles op maat voor onze "Leeuwen".

Website: http://www.kindermeubilair.nl/contact/Wim kwam op meerdere events in de regio Heist-op-den-berg, putte, Beerzel draaien op de events TVV "ons steentje" We zijn hem hiervoor dankbaar en willen hem zeker promoten want als je een DJ zoekt in de regio?... dit is je man!