VZW Ons Steentje, Erkende vzw met fiscale attesten

Je kreeg te horen dat je kindje ernstig ziek is en wenst dat er iemand van vzw "Ons Steentje" langskomt. Stuur dan zeker een mailtje naar  Pieter@onssteentje.be

Twijfel je of je hier wel baat bij zou hebben?... a.u.b.: contacteer ons, we weten echt wat je doormaakt en geloven dat we steun kunnen bieden.

 

HOE WERKEN WIJ

De huidige structuur en privacy wetgeving laat niet toe dat we aan jullie contactgegevens komen vanuit de ziekenhuizen. Enkel via Facebook en rechtstreekse bezoeken aan de ziekenhuizen komen we te weten waar de kindjes en hun ouders zich bevinden. Tijdens het gesprek praten we over onze kindjes en over de situatie... we vangen de noden en bezorgdheden op en zullen die samen met jullie trachten op te lossen. Hiervoor schakelen we onze eigen mensen in maar ook die van andere organisaties en kunnen we jullie doorverwijzen naar de juiste "spelers". Verzorg je kind zonder teveel bijkomende zorgen en bekommernissen. 

Facebook groep lotgenoten UZ Gent (Kanker)
Facebook groep lotgenoten UZ Leuven (Kanker)
Facebook groep lotgenoten Levensbedreigende zieke kinderen Ons Steentje

We kunnen jullie ook in contact brengen met lotgenoten waar je in een gesloten groep vragen kan stellen aan +100 andere ouders die meemaakten wat jullie nu meemaken. 

Enkel met jullie goedkeuring publiceren wij foto's en of bezorgdheden die jullie ondervinden. Als je liever volledig anoniem wenst te blijven kan dat zeker ook! 
 

Heel veel sterkte en succes!!! En hopelijk tot snel. 

Het ons steentje Team