Anna en Elsa maar ook Kristof


Op onze events kregen wij de vraag van deze dames om zich te presenteren en de kindjes gelukkig te maken... het was een groot succes en we willen hen dan ook graag mee helpen promoten. 

Als wij onze behoefteanalyses afnemen kunnen wij bij gezinnen die het financiëel moeilijker hebben dan ook beroep doen op hen om ze een onvergetelijke dag te bezorgen. We kregen dan ook een leuke tekst van hen en plaatsen ze graag bij Projecten op onze Website. Veel succes toppers!! 


Voorstelling

Wij zijn Nathalie en Lana van Princess vriendinnen en wij spelen de Disneyprinsessen elsa en anna van Frozen na (ook hebben wij iemand die Kristoff speelt van deze film). wij gaan naar onder andere kinderfeestjes maar ook naar goede doelen zoals bij kindjes met een levensbedreigende ziekte thuis of langs de ziekenhuizen zoals onlangs az nikolaas . ook bedrijfsfeestjes evenementen noem maar op doen wij en wij zijn ook bij hasselt int wit geweest en winterland in hasselt en hebben al opgetreden met de ghost rockers van studio 100. wij zijn actief over heel belgie en nederland en brengen graag een glimlach op het gezicht van alle kindjes.

2) Activiteit Onze activiteiten variëren van wat wie wenst. wij hebben prinses/prins voor een dag dit betekent dat de kindjes worden gegrimeerd in iets naar keuze (wat meestal elsa of anna is) maar voor jongens is er ook keuze natuurlijk zoals spiderman , turtle enz... frozen manicure (nagels lakken in de kleuren van frozen naar keuze) en een frozen kapsel (een vlecht zoals elsa of anna). frozen knutselactiviteit : elsa en anna vinden knutselen superleuk en dus doen wij dit ook heel graag met de kindjes het knutselen is dan ook helemaal in thema frozen want we maken onder andere een olaf uit watjes of we plakken stukjes gekleurd papier op frozen tekeningen of we schilderen ze en ook ijskristallen maken en frozen t shirts maken vinden wij heel erg leuk een adere optie is koken met ons we maken en versieren frozen cupcakes en lekkere milkshake in diverse smaken en dan heb je nog frozen minidisco als optie wat inhoud dat ze kunnen mee dansen en zingen met ons op alle liedjes uit de film we doen alle danspasjes voor en laten hen meezingen met de liedjes uit de film. als wij langskomen krijgen ze ook allemaal de kans om een foto met ons te nemen en krijgen ze een handtekening en klein cadeautje van ons. ook de kindjes die niet in staat zijn om uit bed te komen of dit niet mogen krijgen de kans ons te zien want dan brengen wij hen thuis even een bezoekje en eventueel een praatje maken met hen. 3) Doelstelling van onze activiteiten ons doel is alle kindjes heel blij maken en een superdag bezorgen en ook de kindjes die ziek zijn even te laten vergeten hoe ziek ze zijn en hen weer te laten stralen en hen een onvergetelijke dag bezorgen ook vervullen wij graag de wensen van de kindjes 4) Doelgroep van de activiteit alle kindjes die mogen , kunnen en dit willen