VLIEG NAAR JE GELUK

vrijdag 6 oktober 2017

Ontdek je autenthiek geluk. Heb jij een hart voor jezelf? Kom dan naar ons gezondheidsfestival en

neem deel aan de verschillende activiteiten.

PROGRAMMA

16.15 u : Sabine Bayens  

Een inleiding tot de Qigong Sensorische Therapie of Qigong massage laat je kennismaken met enkele specifieke technieken, die je kind als ontspannend en aangenaam zal ervaren én helpen in zijn ontwikkeling.

 

17.00 u : Yves Boone 

Ouders zoeken een gelukkig kind, want van gelukkige kinderen gaan ouders stralen. Wil jij ook als ouder alles doen om je kind gelukkig te maken? 

 

18.30 u : Yves Verbeeck 

Vaak beweeg je om te ontspannen, maar dikwijls start je jouw bewegingsmoment vanuit stress. Eenvoudige oefeningen brengen je terug in contact met de ‘inhoud’ van ontspanning en leert je van daaruit bewegen. 

 

19.15 u : Tania Bastiaensens

Een gezond lichaam is niet vanzelfsprekend, maar je voelt dat lichaam meestal maar als het pijn doet. Elk symptoom heeft een betekenis wat jou kan helpen om te leren luisteren naar je wie je echt bent.

 

20.00 u : Dr. Rudy Proesmans

Voeding, een gezonde geest en lichaamsbeweging kunnen veel ziekten voorkomen. De sleutel tot genezing ligt niet alleen bij je arts maar vooral ook bij jezelf. 

 

21.00 u : Marc Van Rymenant

Money mindset coach. Geld is voor velen een spanningsveld. Heb je een tekort of heb je teveel. Wanneer is er balans? Geld is liefde!

 

21.30 u : Bob Hermans & Chris Verscheuren 

Liefde in je gezin en op het werk, bereik je door liefde te zien vanuit een breder perspectief. Het is een kracht, die je verder kan brengen dan waar je nu staat. 

Ontdek met Chris en Bob de echte betekenis van liefde.

 

15.00 u :  In Balance with Horses (buiten)

Kinderen en volwassenen kunnen kennismaken met de equitherapie of coaching met paarden. Voor meer geluk, innerlijke rust en een gezonde balans. 

 

17.00  - 19.00 u :  Rode kruis Kontich

AED Reanimatie training (schrijf u in op onze website)

Daarnaast kan iedereen deelnemen aan onze verschillende  Workshops . Voor kinderen worden er allerhande leuke activiteiten voorzien. Voor meer info kan u terecht op onze website.