HAAL NU JE VLIEGTUIGJE OP BIJ DE EDEGEMSE MIDDENSTAND, KLEUR HET MOOI IN EN BRENG HET MEE NAAR ONS FESTIVAL. Bekijk  hier onze afhaaladressen.


VLIEG NAAR JE GELUK

vrijdag 6 oktober 2017

Staan we er nog wel bij stil wat ons gelukkig maakt of worden we het meeste van de tijd geleefd? Hebben we ons geluk ten allen tijde in controle of is het iets dat ons overkomt? Hoe gaat een gemeenschap om met de diversiteit die doelgroepen met zich brengen en de impact dat het heeft op geluk binnen ieders wereld en onze kinderen!? 

BIO CENTRISME

De sprekers en standjes op deze “gezondheidsbeurs”brengen het #biocentrisme terug tot aan de voordeur waarbij geluk start door het respecteren en accepteren van jezelf om vervolgens automatisch je eigen omgeving te inspireren en te motiveren. 

ONS STEENTJE

Ons Steentje beoogt een vangnet voor ouders van levensbedreigend zieke kinderen. Hoe spiegelen we ons t.o.v. ouders die deze uitdaging aangaan en kunnen ook deze mensen dusdanig in hun kracht komen dat ze optimaal voor hun kind en gezin kunnen zorgen? Het delen van ervaringen en het ondersteunen van elkaar is hierin zeer belangrijk. #lotgenotencontact #verzorgenzonderzorgen #samensterktegenziekte #vangnet

Sprekers tijdens #vliegnaarjegeluk


Levensschool therapeuten massage

Traditional Thaise massage
Mesmerisme
Blizz magazine
Body and Mind

Rode kruis Kontich - Edegem