Programma: Vlieg naar je geluk

Yves Boone 16u15

Ouder zoekt gelukkig kind. 

Yves Boone is B-One-Coach & Kindertolk en leidt vooral ouders en leerkrachten terug naar hun essentie. Hij leert je 'echt' naar kinderen kijken want kinderen willen ons 'gelukkig' zien. Ze doorprikken ons, als volwassenen, en tonen ons helder wat we dringend moeten weten over onszelf. 

Dr. Rudy Proesmans 20u

Holistische benadering ziekten

Voeding, een gezonde geest, voedingssupplementen (in functie van een bloedonderzoek) en lichaamsbeweging zijn de basis van de gezondheid. 
Indien aan deze voorwaarden wordt voldaan kan men veel ziekten voorkomen en ook bestaande ziekten behandelen. 

Contact: Praktijk

Bob Hermans 21u30

Bob Hermans ° 1958 Studeerde in 1980 af in Antwerpen (lic. Biologie) en was gedurende negen jaar actief als navorser in universitaire laboratoria (UIA: plantenfysiologie en biochemische farmacologie en RUCA: Artemia project: aquacultuur technieken).Volledige programma sprekers

Sprekers programma:


16.15 Sabine Bayens 

Fysiek contact is de oudste en meest effectieve manier om jonge kinderen te troosten. Ze voelen zich geborgen waardoor ze kunnen kalmeren op momenten van stress. Een inleiding tot de Qigong Sensorische Therapie of Qigong massage laat je kennismaken met enkele specifieke technieken, die je je kind als ontspannend en aangenaam zal ervaren én helpen in zijn ontwikkeling.


17.00 Yves Boone

Ouders zoeken een gelukkig kind, want van gelukkige kinderen gaan ouders stralen. Wil jij ook als ouder alles doen om je kind gelukkig te maken? Wellicht, maar wat als je voelt dat je hierin faalt? Weet dat er misschien ook voor jou andere wegen zijn.


18.30u Yves Verbeeck

Vaak beweeg je om te ontspannen, maar dikwijls start je jouw bewegingsmoment vanuit stress. Het kan ook anders met ‘Inner Motion’. Eenvoudige en toegankelijke ergonomische oefeningen brengen je terug in contact met de ‘inhoud’ van ontspanning en leert je van daaruit bewegen.

      
19.15u Tania Bastiaensens -> Volg de signalen van je lichaam

Een gezond lichaam is niet vanzelfsprekend, maar je voelt dat lichaam meestal maar als het pijn doet. Elk pijnlijk symptoom heeft een betekenis wat jou kan helpen om te leren luisteren naar je wie je echt bent, wat je echt wilt en waar je in conflict ligt met jezelf. Dus volg deze signalen van je lichaam op tijd op.

      
20u Dr. Rudy Proesmans

Voeding(supplementen), een gezonde geest en lichaamsbeweging kunnen veel ziekten voorkomen. Echter de sleutels tot genezing liggen niet alleen bij je arts, maar vooral ook bij jezelf.


21u Marc  -> Money Mind Set

Geld is voor velen een spanningsveld. Heb je een tekort of heb je teveel. Of wanneer is er balans. Geld is liefde. Marc laat jou zien hoe je geld tranformeert naar een ontspanningsveld

 

21.30u Bob Hermans & Chris Verscheuren -> Liefde in gezin en op het werk

Liefde in gezin en op het werk bereik je door liefde te zien vanuit een breder perspectief. Het is een kracht die je verder kan brengen dan waar je nu staat. Ontdek met Chris en Bob de echte betekenis van liefde.

 

22u Einde         

 
Daarnaast kunnen zowel kinderen als ouders genieten van allerhande workshops.Voor kinderen worden er allerhande leuke activiteiten voorzien. Kinderen kunnen er kennis maken met Hippo therapie in de praktijk met pony’s.

 

Therapeuten

Levensschool therapeuten massage
Traditional Thaise massage:
Mesmerisme
Mark van Rymenant
Blizz magazine
Body and Mind