lezing stress en burn-out

SABINE VANQUAILLIE                                      

15.00 uur

Enkel op reservatie!

Deelname (60 minuten): € 3,00 per persoon


SABINE VANQUAILLIE    

Succes en geluk in balans, zo vermijd je burn-out…!

Stress en burn-out komt voor in de beste bedrijven, bij de meest gedreven en enthousiaste bedrijfsleiders en managers. Doorzettingsvermogen, gedrevenheid, de lat hoog leggen, hard werken… Het zijn eigenschappen en overtuigingen die ons het ene moment naar de top helpen, en het andere moment de afgrond induwen. Succes en burn-out gaan daarom vaak hand in hand.

 

Maar zijn het deze eigenschappen die mensen doen opbranden? Of zijn er andere redenen die voor onrust zorgen? Wat maakt dat we steeds weer op dezelfde manier reageren op stress, zelfs als deze manier inefficiënt gebleken is? Hoe leiden onze inspanningen om stress te vermijden tot meer stress? Wat te doen om uit deze vicieuze cirkel te stappen? Hoe brengen we succes en geluk in balans?

Tijdens deze lezing ontdek je de échte oorzaken van burn-out. Je maakt kennis met de succesvolle visie en aanpak van Sabine die start vanuit het individu. Wat maakt dat iemand opbrandt? Hoe merk je het bij jezelf en anderen? Hoe kan je het vermijden? Wat kan je vandaag nog doen om succes en geluk in balans te brengen? Geen kwaaaaakzalverij maar inspirerende inzichten en tips. Nuttig voor bedrijven die hun toppers en dus zichzelf als bedrijf willen beschermen tegen de nefaste gevolgen van burn-out.

 

Over Sabine Vanquaillie, zaakvoeder en bezielster Kus De Kikker

Sabine Vanquaillie maakte carrière als manager in change en marketing bij gerenommeerde Amerikaanse bedrijven waar ze steeds hoger sprong. Tot ze 10 jaar geleden ervaringsdeskundige werd in stress en burn-out. Ze schoolde zich intensief bij en werd expert hoogsensitiviteit en burn-out. Omdat de klassieke methodes alleen geen duurzame oplossing boden, ontwikkelde Sabine haar eigen ‘Kus De Kikker’ methode. Daarmee veranderde ze intussen reeds >1000 kikkers opnieuw naar prinsen en prinsessen. En dat definitief, voor de rest van hun leven.

Ze is gekend als inspirerend en dynamisch spreker. Haar interactieve, doortastende aanpak brengt deelnemers in beweging. Sabine hanteert een authentieke en directe stijl, met respect voor de eigenheid van elk individu.