Programma sprekers

14.00 u Erwin Van waeleghem

TEAL INSPIRATIESESSIE: Over een mensgerichtere basiscultuur en inspirerend leiderschap in innovatieve organisaties.

Voor meer info: http://tealspirator.com


15.00 u Sabine Vanquaillie    

Succes en geluk in balans, zo vermijd je burn-out…!

Stress en burn-out komt voor in de beste bedrijven, bij de meest gedreven en enthousiaste bedrijfsleiders en managers. Doorzettingsvermogen, gedrevenheid, de lat hoog leggen, hard werken… Het zijn eigenschappen en overtuigingen die ons het ene moment naar de top helpen, en het andere moment de afgrond induwen. Succes en burn-out gaan daarom vaak hand in hand.

Voor meer info: http://www.kusdekikker.be


16.15 u : Tilla Van Opstal

Een inleiding tot de Qigong Sensorische Therapie of Qigong massage laat je kennismaken met enkele specifieke technieken, die je kind als ontspannend en aangenaam zal ervaren én helpen in zijn ontwikkeling.

Fysiek contact is de oudste en meest effectieve manier om jonge kinderen te troosten. Ze voelen zich geborgen waardoor ze kunnen kalmeren op momenten van stress. Een inleiding tot de Qigong Sensorische Therapie of Qigong massage laat je kennismaken met enkele specifieke technieken, die je je kind als ontspannend en aangenaam zal ervaren én helpen in zijn ontwikkeling. 

Voor meer informatie: http://www.chineng.be


17.00 u : Yves Boone  

Ouders zoeken een gelukkig kind, want van gelukkige kinderen gaan ouders stralen. Wil jij ook als ouder alles doen om je kind gelukkig te maken? 

Yves Boone is B-One-Coach & Kindertolk en leidt vooral ouders en leerkrachten terug naar hun essentie. Hij leert je 'echt' naar kinderen kijken want kinderen willen ons 'gelukkig' zien. Ze doorprikken ons, als volwassenen, en tonen ons helder wat we dringend moeten weten over onszelf. 

Voor meer info : http://b-one-coaching.be


18.30 u : Yves Verbeeck 

Vaak beweeg je om te ontspannen, maar dikwijls start je jouw bewegingsmoment vanuit stress. Eenvoudige oefeningen brengen je terug in contact met de ‘inhoud’ van ontspanning en leert je van daaruit bewegen. 

Vaak beweeg je om te ontspannen, maar dikwijls start je jouw bewegingsmoment vanuit stress. Het kan ook anders met ‘Inner Motion’. Eenvoudige en toegankelijke ergonomische oefeningen brengen je terug in contact met de ‘inhoud’ van ontspanning en leert je van daaruit bewegen.

Voor meer informatie: http://www.inner-motion.be/index.html


19.15 u : Tania Bastiaensens

Een gezond lichaam is niet vanzelfsprekend, maar je voelt dat lichaam meestal maar als het pijn doet. Elk symptoom heeft een betekenis wat jou kan helpen om te leren luisteren naar je wie je echt bent en waar je in conflict ligt met jezelf. Dus volg deze signalen van je lichaam op tijd op.

Voor meer info: http://aokitherapiecentrum.be

 


20.00 u : Dr. Rudy Proesmans

 

Voeding, een gezonde geest en lichaamsbeweging kunnen veel ziekten voorkomen. De sleutel tot genezing ligt niet alleen bij je arts maar vooral ook bij jezelf. 

Voeding, een gezonde geest, voedingssupplementen (in functie van een bloedonderzoek) en lichaamsbeweging zijn de basis van de gezondheid. Indien aan deze voorwaarden wordt voldaan kan men veel ziekten voorkomen en ook bestaande ziekten behandelen. 

Voor meer info: http://www.drproesmans.be


21.00 u : Marc Van Rymenant

 

Money mindset coach. Geld is voor velen een spanningsveld. Heb je een tekort of heb je teveel. Wanneer is er balans? Geld is liefde!

Marc laat jou zien hoe je geld tranformeert naar een ontspanningsveld

Voor meer info: https://moneymentormarc.wordpress.com


 21.30 u : Bob Hermans & Chris Verscheuren 

Liefde in je gezin en op het werk, bereik je door liefde te zien vanuit een breder perspectief. Het is een kracht, die je verder kan brengen dan waar je nu staat. Ontdek met Chris en Bob de echte betekenis van liefde.

Bob Hermans ° 1958 Studeerde in 1980 af in Antwerpen (lic. Biologie) en was gedurende negen jaar actief als navorser in universitaire laboratoria (UIA: plantenfysiologie en biochemische farmacologie en RUCA: Artemia project: aquacultuur technieken). 

Voor meer info: http://www.levensschool.be/bob-hermans


21.30 u Chris Verscheuren

Chris zijn expertise is het beste uit jezelf halen. Zijn ervaring om als coach diepgewortelde emotionele blokkades los te maken zal jou inspireren om leven op een korte tijd te transformeren naar meesterlijke positieve ervaringen. Heb jij een droom of wil je eindelijk en voor altijd verlost worden van problemen en disharmonie in je leven. Contacteer Chris 0483071220

Opleidingen: Nlp - Script as methode - Bio resonantie therapie

Eft trainer  

Voor meer info: http://www.welzijnsmanagement.be


Frank De Bast

Als gezondheidscoach begeleid ik mensen in hun zoektocht naar gezondheid.  Soms komen mensen louter preventief langs om hun gezondheid te behouden, maar vaker vinden mensen pas na jaren sukkelen met allerlei chronische klachten de weg naar natuurlijke geneeswijzen.  In beide gevallen vertrek ik steeds van dezelfde kerngedachte : stimuleren van het zelfgenezend vermogen dat in iedere mens aanwezig is.  Ik behandel in mijn praktijk dus geen ziekten maar begeleid mensen om hun natuurlijke weerstand te herstellen.  Niet alleen het lichamelijke maar ook het emotionele draagt bij tot het bekomen en behouden van gezondheid.  Daarbij maak ik gebruik van quantum biofeedback, klinische psycho-neuro-immunologie , orthomoleculaire therapie, fytotherapie en aromatherapie.


15.00 u :  In Balance with Horses (buiten)

Kinderen en volwassenen kunnen kennismaken met de equitherapie of coaching met paarden. Voor meer geluk, innerlijke rust en een gezonde balans. 

Wat staat voor balans in jouw leven door het spiegelen met paarden. Want alles draait om een gezond evenwicht. Ons lichaam en geest moeten in harmonie zijn als we innerlijke rust willen vinden.Ons doel is om kinderen, jongeren en volwassenen weer in hun kracht te zetten door middel van equitherapie of coaching met paarden. En dit door jou meer geluk, innerlijke rust en een gezonde balans in jouw leven te laten ervaren. Wij zijn gelegen in een rustgevende en bosrijke omgeving waar jij op adem kan komen en samen met de paarden als gids, op ontdekkingsreis kan gaan naar jezelf.

Voor meer info: https://inbalancewithhorses.be


17.00  - 19.00 u :  Rode kruis Kontich

AED Reanimatie training. 

Voor meer info: http://www.rodekruis.be